27 вересня православні в Україні та світі відзначають свято Воздвиження Чесного Хреста Господнього. Це свято належить до 12 великих празників Східної Церкви. Історики Східної Церкви вважають, що дві події лягли в основу встановлення цього свята: віднайдення в IV ст. Хреста, на якому розіп’яли Ісуса, та повернення цього хреста з Персії до Єрусалиму у VII столітті.

Привітання з Воздвиженням Хреста Господнього 2018 у прозі

Це свято, як і інші великі Торжества, звертає нашу особливу увагу на наше Спасіння, щоб ми пам’ятали про велику Божу любов щодо нас. У кожному святі ми пізнаємо, як Бог старанно робив все, щоб відкрити Свою Любов і повернути нам втрачене щасливе життя, Рай. Щоб бути в небі, потрібно хотіти бути з Богом.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Святий хрест це вічно живий символ безконечної Божої любови до нас, грішних, символ Христової жертви, символ нашого відкуплення та спасення, символ Христової перемоги над смертю та дияволом. Віддаючи честь святому хресту, ми віддаємо честь Христовій жертві, мукам і смерті. Кладучи на собі знак святого хреста, ми кожного разу визнаємо свою віру в нашого Спасителя. З празником Воздвиження Чесного Хреста, християни.

З нагоди величного релігійного свята прийміть найщиріші вітання! Нехай цей урочистий празник принесе добро та достаток до Ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх Вас на добрі справи на благо та добробут наших родин і усієї України!

Вітаю з великим святом світла та радості душі – з Воздвиженням Чесного та Животворящого Хреста Господнього. Нехай цей день подарує благодать в сім'ю та здоров'я, милосердя душі та доброту серця, світло та радість, щастя та мир.

Нагадаємо, як з'явилося слово "амінь" і що воно означає.

Раніше Знай.ua писав, що золота монета з Ісусом Христом розкрила археологам багатовікову таємницю.

Також Знай.ua передавав, що сходження Ісуса випадково зняли на відео.