У Києві невідомі закидають Ocean Plaza феєрверками. Як повідомляють очевидці, - все у вогні.

Про те, що група невідомих осіб застосувала піротехніку біля ТРЦ Ocean Plaza, повідомили користувачі соцмереж, які нібито опинились поблизу подій.

"Біля Ocean Plaza ... група людей почали стріляти салютами в ТРЦ. Все у вогні", - повідомляють очевидці в соцмережах, пише видання УНН.

Однак, пізніше повідомлення було видалено. А коли ж журналісти прибутку до ТРЦ, то не виявили жодних слідів піротехніки.

Нагадаємо, 28 листопада, у перший день запровадження воєнного стану в Україні, у Києві члени націоналістичної організацією "Сокіл" захопили ТРЦ Ocean Plaza, який належить російському олігарху Ротенбергу, соратникові Путіна.

Радикали вимагають зупинити фінансування тероризму та вбивства українських солдатів за рахунок коштів, які виводяться з України через цей ТРЦ.

Популярні новини зараз

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Перед цим, в понеділок, 26 листопада, близько 17:00 невідомі закидали ТРЦ Ocean Plaza димовими шашками, в результаті чого всіх відвідувачів та працівників торгового центру було терміново евакуйовано.

А 27 листопада з ранку під будівлею ТРЦ Ocean Plaza представники націоналістичних організацій влаштували нову акцію протесту. Активісти принесли під вхід торгового центру шини і палять фаєри, а також молоді люди прикрасили вікна будівлі фарбою. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні закриють сотню популярних ТРЦ: названо повний список.

Також Знай.ua писав, Україні палять російські банки: почалося.