В маршрутці 401, яка їздить в Солом'янському районі Києва, роми крадуть гаманці, телефони і документи пасажирів. Водій знає, але циган не виганяє.

Про це повідомляє ‎Олена Миколаєнко‎ на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"401 маршрут. Тварі цигани. Двоє чоловіків і одна жінка. Орудують. Водій все бачить. Не попереджає. На моє зауваження озвучити, що в маршрутці злодії, не реагував. Врятувала свою сумку і сумку дівчини", - написала дівчина у соцмережі.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Як виявилося, не вона одна це помітила. Читачі поділилися своїми спостереженнями за подіями.

"Водій в частці", "Це їх улюблений маршрут 401 і водій з ними у частці, у мене є знайомий ром і розповів як роми роблять, чому водій мовчить: вони в маршрутці працюють по 2-3 людини, потім на певний зупинці виходять, скидають накрадене і потім ввечері водій в частках, всі роми сидять на жд вокзалі, де водила і отримує свій пай", "І прикро те що дешевше телефони викидають відразу в урну і документи якщо вкрали, вони тільки гроші і дорогі телефони крадуть", "Фото не встигла. Вони вискочили і водій відразу закрив двері. А на моє обурення просто ігнор повний. І ще, знаю я цю породу пасажирів "не відволікайте водія!" самі ж і заклюють. Якщо циганам не вдалося. Будьте пильні! Не сподівайтеся на совість людей. Її мало", "Розстріляти і водія і циган привселюдно , щоб знали тварі, що так робити не можна", - коментують користувачі.

Нагадаємо, що жінки ромської національності видурювали гроші у киян серед білого дня. У мережі з'явилося відео, на якому видно, як дві жінки ромської національності вимагали у перехожої гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", центральний залізничний вокзал Києва заполонили роми. Вони в прямому сенсі цього слова облаштували табір прямо на підлозі.

Також портал "Знай.uа" писав, що кияни стали свідками того, як цигани обікрали іноземця.