Один з найбільших державних банків України "ПриватБанк" додав громадянам нових проблем. Як виявилося, під час карантину батькам, у яких на діток оформлено картку "Юніор", доведеться збирати довідки проходячи через кілька інстанцій і зробити це все онлайн не представляється можливим.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на сайті Minfin в розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Дзвонять, блокуємо карту, бо у нас актуалізація даних по карті Юніор. Намагаюся з'ясувати з якої саме. Кажуть дайте список дітей, потім говорять по всіх! Всім дітям в терміновому порядку треба отримати ІПН. А так як гроші на онлайн-податкову знову розікрали, то ІПН можна отримати тільки оффлайн. Тепер у розпал карантину треба оббивати пороги, і носити папірці між державними установами. Найсмішніше, що в ІПН міститься дата народження і стать. А маючи на руках свідоцтво про народження або паспорт банк може розрахувати ІПН самостійно. В інтернеті купа генераторів і декодерів. Я ще розумію якщо кредит, але блокувати дебетову карту. Все до чого торкається держава, стає болем майбутнього.", - поділився своєю проблемою незадоволений клієнт.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Відгук клієнта, скріншот: MInfin

Варто також нагадати нашим читачам, що український музикант Євген Бардаченко, якого влітку пограбували в Італії, поділився зі своїми підписниками в мережі про те, як "ПриватБанк" намагається нав'язати українцям за кордоном додаткові проблеми з податками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українських водіїв обдирають аферисти в "липових" погонах: "Дихніть в трубочку".

Як повідомляв Знай.uа, "Потворний інтерфейс і шахрайство": клієнт ПриватБанку з 10-річним стажем розкрив всі підводні камені.

Знай.uа писав, ПриватБанк без попередження блокує картки, українці у відчаї: "Просто нахабство".