Політичний аналітик, український підприємець і відеоблогер Сергій Корнак розповів, що українська влада збирається ввести тотальний локдаун вже наприкінці листопада. За його словами, уряд руйнує малий і середній бізнес, і всю українську економіку.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Локдаун - це повна зупинка всієї життєдіяльності країни. Чи можна було цього уникнути? Звичайно можна. Карантин повинен бути адаптований ... Якщо 100% завантаження в ресторанах, кафе, торгових центрах, тоді заражається більше 80% населення, – це великі скупчення людей", - пояснив Сергій Корнак.

За його словами, вірус любить великі скупчення людей. Якби в Україні обмежили завантаження транспорту, метро і ресторанів на 50%, видавали б безкоштовно маски і збільшили кількість ліжок у лікарнях, то все було б інакше.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

"26 листопада підготуйтеся до локдауну, закриють всю країну, я не знаю, що буде робити дрібний бізнес. Це страшний стан, коли, ні копійки не компенсуючи, треба платити оренди, треба платити податки, і ні в чому допомоги немає. Це називається "геноцид українського народу"", - зазначив відеоблогер.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Сергій Корнак підкреслив, що в Україні підняли тарифи і податки, а також всі платежі. Також підприємець звернувся до українців, попередивши, що буде важко всім, оскільки в країні введуть жорсткий карантин і все закриють.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Готуйтеся до 26 числа, тому що легко не буде, кількість заражених буде збільшуватися. Дуже важко, 1600 гривень коштують тести ... ліжка в лікарнях вже зайняті, тільки за бабки. Залишаться тільки багаті, хто може заплатити, той виживе, хто ні-йдіть здохніть. Горіть все в пеклі. Це не уряд - це вороги", - зазначив підприємець Сергій Корнак.

Нагадаємо, що економіст Юрій Атаманюк розповів, чи будуть в Україні вводити повноцінний локдаун.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відеоблогер і підприємець Сергій Корнак пояснив всі наслідки локдауну.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак розкритикував період правління президента Володимира Зеленського.