Іноді на перший план виходять «гри кольорів», часом всі захоплюються екологічністю, а потім знову про себе нагадують анімалістичні принти. Останні кілька років мода незмінно наближається до «тотальної свободи». Те, що раніше звалося модним законом, тепер є рекомендацією. Сьогодні цінується можливість експериментувати й міняти образи за допомогою аксесуарів.

Сукня COS

Жіночий гардероб неможливо уявити без суконь. Вони, як чарівні палички в будь-якій ситуації: цілком самодостатні, але у разі потреби кожна стане базою для кількох нових образів – варто лише доповнити луки різними деталями. Не менш важливо, що цього сезону безліч актуальних суконь можна знайти в колекціях демократичних брендів. Давайте розберемо докладніше у статті.

Безумовний тренд 2020-го – плаття-кейп. Незважаючи на деяку незвичність крою, така сукня буде доречною і для повсякденного носіння, і для урочистих випадків. А весільний кейп – це взагалі щось приголомшливе! Тим більше, що такі моделі можна підібрати абсолютно для кожної дівчини, незалежно від зросту й типу фігури. Кейпи вміють сховати зайве і підкреслити головне. Потрібно тільки ретельно підібрати тканину і довжину.

сукня Love Republic

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Не менш актуальними є сукні з розрізами в районі талії і живота. Але вони геть нещадні до зайвих кілограмів. Проте яка ж це насолода – вдягти таке сміливе плаття (нехай після кількох додаткових тренувань) і похвалитися підтягнутою фігурою!

сукня Zara

Вагомою подією в тенденції модних суконь 2020 можна вважати повернення шкільного стилю. Особливо помітно зросла популярність відкладних комірців різних форм. Вони надають образу свіжості, ніжності і романтичності. Найбільш виграшними виглядають такі комірці на однотонних приталених сукнях.

сукня H&M

Для тих, хто полюбляє сарафани, є хороша новина: сукні без рукавів не «впадають в сплячку» до наступного літа, а залишаються в сезоні! «Утеплитися» дизайнери пропонують за допомогою гольфів або легких блуз. Так само непоганим варіантом для холодів стане шкіряний або вовняний сарафан, доповнений курткою. Ось де можна як слід «пограти фактурами».

сукня Massimo Dutti

Також нині «запалює» непередбачуваний бохо-шик. У сучасній інтерпретації це темні сукні з квітковими орнаментами, взуття й верхній одяг зі шкіри або замші та, звичайно ж, аксесуари. Саме вони роблять образ яскравим, «богемним». Дух протиріччя, що властивий бохо, не дозволить модницям занудьгувати цієї зими.

сукня Mango

Якщо говорити про тривалі тенденції, які переходять з одного сезону до іншого, необхідно відзначити актуальність суконь з мереживом. Чи варто нагадувати, що чорне мереживо – це завжди сексі. Воно не обов'язково має бути основним матеріалом. Іноді достатньо кількох напівпрозорих вставок на сукні – і всі погляди будуть спрямовані тільки на вас!

сукня Gepur

Досягти схожого ефекту допомагає драпірування. Тільки образ виходить ніжнішим і більш легким. До того ж вдало підібрані складочки тканини здатні швидко і легко виправити недоліки фігури та зробити її більш пропорційною.

сукня Guess

Отже, протягом холодного сезону 2020/2021 виглядати стильно – не дуже складне завдання. Кілька різнопланових, нехай і недорогих суконь допоможуть бути в тренді і водночас зберегти свій власний стиль пише журнал Vogue.