Поліцейські продемонстрували, як застосовуватимуть електрошокери на українцях: впав і вигнувся

Євген Жуков - керівник патрульної поліції України. Він випробував на собі дію електрошокера Taser. Відповідне відео опублікували на офіційному Youtube-каналі патрульної поліції України.

Супрун заявила про серйозні проблеми з психікою серед українців: "Звичайна справа"

Ексміністр охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла про цікаве явище, що спостерігається у її пацієнтів. Йдеться про заперечення. Медичний блогер-просвітитель заявила, що це є захисним механізмом, який включається мозком в складній інформації.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Уляна Супрун, скрін з відео

Студент відкрив можливість подорожі в часі: повернутися і запобігти пандемію

Гіпотетична можливість подорожі в часі стикається з парадоксом, протиріччям, яке робить повернення в минуле логічно неможливим. Хоча можливість повернутися до кінця 2019 року, щоб зустріти "нульового пацієнта" і запобігти пандемії COVID-19, звучить заманливо.

ООН передрікає кожному 4-му українцю бідність: "Нічого буде їсти"

ООН пророкує економічну кризу в Україні внаслідок епідемії COVID-19. Вона буде однією з найважчих за ціле десятиліття. І очікується, що практично кожен четвертий українець стане бідним. Найважче доведеться жителям Східної України. Про що йдеться в Жовтневому звіті ООН про гуманітарну ситуацію в нашій країні.

Галкін показав свою бурхливу юність: поки Пугачова будувала кар'єру і змінювала чоловіків

Відомий російський гумористичний актор Максим Галкін, який вже 19 років одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою і виховує з нею двох дітей, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу Максим показав десяток кумедних архівних фотографій, на яких його можна побачити ще зовсім юним.

Максим Галкін, фото - https://www.instagram.com/maxgalkinru/