Відомий теле- і радіоведучий, шоумен, актор театру і кіно, а також ведучий телеканалу "ДОМ" Андрій Джеджула розповів про випадок, коли один з ведучих образив його прямо зі сцени.

Джеджула не став довго терпіти, а приїхав до ведучого додому і поголив його налисо, після чого той вибачився на камеру.

Про це Андрій Джеджула повідомляє в інтерв'ю на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

"Я-людина, яка віддала неймовірну кількість років, працюючи, і досі вкладаюся в будь-які заходи. Я-один з небагатьох, хто може провести день народження 4-хрічній, 5-тирічній дівчинці. Якщо у вас є гроші-будь ласка, не питання", - розповів відомий ведучий.

Він також розповів, що в той рік, коли стався цей скандал, у нього було найдорожче весілля. Саме тоді той ведучий вирішив на весільній конференції сказати про те, що "давайте згадаємо, кого з нами немає". У підсумку він назвав кількох ведучих і серед них опинився саме Джеджула.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Він собі міг дозволити вальяжненько подібним чином образити всіх присутніх. Він нас за упокій ... сьогодні давайте поміняємо всіх тих, кого з нами немає і взагалі у весільному бізнесі немає. І давай перераховувати трагічну нотку. Ти можеш мене хоч г**доном називати, можеш не любити мене особисто", - згадав радіоведучий і актор Андрій Джеджула.

Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

За словами шоумена, у того ведучого виявилися проблеми з волоссям, тому порадив йому звернутися до хорошого дерматолога, користуватися мазями. Потім Джеджула подзвонив кільком ведучим, але ніхто не взяв трубку, тому Андрій вирішив зустрітися з ним особисто і поговорити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Він поводився, як плаче дівчисько, якби я навіть хотів заподіяти йому шкоду, я б не зміг цього зробити, тому що переді мною не було ні чоловіка, просто бачив ганчірку. Я не знав, що з ним робити і нічого не робив", - пояснив Андрій Джеджула.

Нагадаємо, що шоумен Андрій Джеджула розповів, що вдруге готується стати батьком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Джеджула прокоментував інцидент з неправильно припаркованою машиною.

Також "Знай.ua" писав, що популярний шоумен Андрій Джеджула показав, як виріс його син.