За 7 місяців карантину в Одеській, Дніпропетровській, Київській, Донецькій областях та в Києві оператори системи розподілу, що входять в операційний холдинг ДТЕК Мережі, надали консультації і виконали 4,4 млн заявок клієнтів і усунули 47,5 тис. Аварій на енергоустаткуванні.

За період карантину оператори систем розподілу ДТЕК Київські електромережі, ДТЕК Дніпровські електромережі, ДТЕК Донецькі електромережі, ДТЕК Одеські електромережі і ДТЕК Київські регіональні електромережі ліквідували 47,5 тис аварій на території, де проживає і працює 13 млн чоловік: в г. Киев, Київської області , м Дніпрі і Дніпропетровській області, Донецькій області, Одесі та Одеській області.

«ДТЕК дбає про своїх клієнтів. Електромережі - це інфраструктура, яка є основою всіх сфер життя сучасної людини. Тому важливо, щоб ця інфраструктура працювала надійно і стабільно 24/7, навіть в умовах карантину »- повідомив генеральний директор ДТЕК Мережі Іван Гелюх.

Крім того, за 7 місяців карантину енергетики прийняли 4,4 млн звернень і запитів. 90% - через дистанційні канали обслуговування. Найпопулярнішим серед споживачів є телефон - 3,7 млн телефонних дзвінків. На другому місці Центри обслуговування клієнтів - споживачі звернулися 427 тис. Разів. Ще 285 тис повідомлень були отримані через електронні скриньки, сайти і сторінки Facebook енергокомпаній.

У ДТЕК Мережі заявили, що в карантин приділили особливу увагу розвитку онлайн-каналів комунікації:

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

«Ми продовжуємо розвивати онлайн-сервіси для наших клієнтів. Карантин став для нас додатковим стимулом для розвитку дистанційних каналів обслуговування клієнтів. Наприклад, в Київській області ми запустили мобільний додаток «Мережі онлайн», через яке клієнти можуть передати показання лічильника, повідомити про несправності або про аварію, в майбутньому - замовити послуги приєднання до мереж », - прокоментував Іван Гелюх.